Директорът на общинското предприятие Паркинги и синя зона“ във Варна Младен

...
Директорът на общинското предприятие Паркинги и синя зона“ във Варна Младен
Коментари Харесай

Варна остана без паяци

Директорът на общинското дружество " Паркинги и синя зона “ във Варна Младен Иванов удостовери, че „ паяците “ са за ремонт и предложи в тази обстановка жителите да алармират полицията.

Всички коли с техническо средство вид “Паяк ”, за наложително пренасяне на МПС в нарушаване, сега са счупени и за ремонт - това известие са получили сутринта жители, чиито гаражи се оказали блокирани от спрял пред тях автомобил. На телефона за повикване на техническо средство служителката е обяснила още, че и петте „ паяка “ на общинското дружество „ Паркинги и синя зона “, което извършва активност репатриране са отвън строя, като последният се е счупил в неделя. 

Директорът на предприятието Младен Иванов потвърждава пред Радио Варна, че „ паяците “ са за ремонт и предложи в тази обстановка жителите да алармират полицията.

Иванов отхвърли да разяснява аргументите, с цел да се стигне досега, в който и петте уреди на предприятието, да са отвън строя по едно и също време, с претекста, че не е оторизиран да дава изявление от общинския пресцентър.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР